Перша Логістична Компанія допомагає аграріям швидко та безпечно перевозити новий врожай

quote
Станом на середину липня аграрії України намолотили 5,53 млн тонн ранніх зернових і бобових культур. А Перша Логістична Компанія, в свою чергу, щодня перевозить не менше 100 вагонів нового врожаю. Для нас важливо, аби наші контрагенти отримували якісні послуги в строк та були убезпечені від будь-яких ризиків. Запорукою цьому є професійна команда з більш ніж 10 річним досвідом та наш власний парк сучасних інноваційних вагонів. Нагадаємо, що минулоріч ми закупили новітні вагони-хопери у ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», аналогів їм немає у всьому СНД.

Станом на середину липня аграрії України намолотили 5,53 млн тонн ранніх зернових і бобових культур.  А Перша Логістична Компанія, в свою чергу, щодня перевозить не менше 100 вагонів нового врожаю. Для нас важливо, аби наші контрагенти отримували якісні послуги в строк та були убезпечені від будь-яких ризиків. Запорукою цьому є професійна команда з більш ніж 10 річним досвідом та наш власний парк сучасних інноваційних вагонів. 


Нагадаємо, що минулоріч ми закупили новітні вагони-хопери у ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», аналогів їм немає у всьому СНД.